vineri, 1 iunie 2018

NO MORE..

Amir Dadon with Jessica Katz - Running


.. If I lose myself, I lose it all..

7 comentarii:

Ghost spunea...

jokere, nu ştiu câtă importanţă are, da' zic oricum ca să prezint partea mea de situaţie; din cauză de ceva care nu mai merge de ani de zile cum trebuie între serverele google şi yahoo, io nu pot să mă abonez la comentarii şi să le primesc în mail. deci, dacă s-a comentat ceva ce cumva ar fi trebuit să ajungă şi la mine, sunt şanse mari să nu fi ajuns. în rest, sper că eşti bine, sănătos şi gata s-o iei de la capăt.

JOKER spunea...

Relax, nimic esenţial. Doar egotisme, atît şi nimic mai mult.
Ți-a sugerat la un moment dat să-ţi iei ciungă de toţi banii oferiţi pe poză şi să te uiţi la poza ei din linkul care nu mergea :) (probabil că era setat la o audienţă diferită de "public", ca şi la al treilea link al meu) dar în rest a fost o exhibare a ei.. şi a mea, recunosc.
Sper că a avut sens pentru tine măcar, eu am mai mestecat căcatul ăsta de cîteva sute de ori cred, în ultimii ani. Sînt tăbăcit.
Din păcate nici eu nu mai am un istoric, din 25 mai (de GDPR..) nu mai primesc comentariile în mail. Am pus vreo două tickete, dar încă nu a răspuns nimeni, d'apoi să şi rezolve problema. So..

Ghost spunea...

"Ți-a sugerat la un moment dat să-ţi iei ciungă de toţi banii oferiţi pe poză şi să te uiţi la poza ei din linkul care nu mergea"

hehehe, cochetărie feminină provocatoare.

"Sper că a avut sens pentru tine măcar,..."

am înţeles că zici să nu insist, căci vă leagă războiu, şi nu iubirea. nu insist, sunt gata, da' s-au văzut minuni mai mari şi încă nu-i duminică.

JOKER spunea...

Un "fost" de-al ei îmi scria la un moment dat cӑ cocoana se hrӑnește cu energia celor pe care-i fute la creieri, concluzionînd textual: "e taratӑ".. tind sӑ îi dau dreptate. Dupӑ cum mӑ simt acum.
Da, mi-aș dori sӑ nu mai insiști. A fost obositor.

JOKER spunea...

@ Godzilla din D.T. a.k.a. Mihaela O.: Mi-ai umplut frigiderul cu carne și ieri și azi, ceea ce nu mӑ mirӑ, știind cӑ ești mahalagioaicӑ din fire. Dar cred cӑ meriți totuși un rӑspuns.
Uite cum vӑd eu lucrurile: Am avut de ales, între a-mi ajuta fosta soție, și a-ți sufla în fund ție, femeia de care m-am îndrӑgostit. Și ca sӑ vezi, comédie, am ajutat-o pe ea. Iar tu mi-ai facut capul pӑtrat și curul tobӑ, ai încercat sӑ-mi smulgi inima din piept pentru asta. Și nu fiindcӑ aș mai avut io ceva speranțe de “ceva” de la ea, ci pentru cӑ tu, îmbibatӑ de rӑutate și urӑ cum ești și acum, nu ai fost o investiție viabila pentru mine. Ai fost și ești necredibilӑ în rolul de partener de viațӑ. Continui sӑ cred cӑ tu nici mӑcar îndrӑgostitӑ de mine n-ai fost vreo clipӑ, ci m-ai considerat tot timpul ca pe-o resursӑ, de folosit.
Și de unde dracii tӑi: m-ai considerat cu multa ta nesimțire ca pe o posesie a ta, ca pe un sclav. Și ți-ai ieșit din minți de draci cӑ am îndrӑznit sӑ mișc în front, eu, "sclavul".
În context, nici nu mӑ mai mirӑ încercӑrile tale de a mӑ distruge cӑ nu m-am supus ție, atîta poți, atîta te duce. You have issues. But that’s your problem, not mine.
Tu continuӑ sӑ faci spume de draci în spam, acolo unde ți-e locul. Dacӑ nu poți mai mult.. Între timp, eu o sa dorm adînc, neîntors, fӑrӑ nici o problemӑ de conștiințӑ cӑ nu m-am legat la cap cu alde tine, așa cum ai încercat sӑ-mi induci în comentariile de ieri. Gen.

Mihaela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
JOKER spunea...

:)))))))))))))))))))
Corecție: mai exact, momentele au fost de nefericire. Și n-au fost momente, au fost veacuri. Ca la Radio Erevan..
Hai, mai bagӑ. Da' sӑ fie tot funny, ca ӑsta, cӑ altfel le bag unde le e locul, adicӑînspam.