miercuri, 4 iunie 2008

TU ŞI GOGORIŢA TA: FEMEIA BAZATĂ

by Mighty Optical Illusions
O femeie puternică, o femeie bazată, asta visezi uneori. Cum ştii că-i bazată? Simplu: o pui într-un pahar, cu nişte zahăr, cam are nevoie (acreală are destulă în schimb, de la mama ei). Torni nişte apă peste şi-o amesteci cu linguriţa, în sensul acelor de ceasornic, neapărat; în final, dupa ce se-nvîrte bine, coboară la fundul paharului, dacă-i cu adevărat bazată.
Să stai alături de femeia ta bazată, la umbra ei protectoare, uite asta-i cu adevărat o perspectivă, nici ploaia nu te udă, nici vîntul nu te bate acolo. Discuţi cu ea musai numai lucruri concrete, cu finalitate imediată, lucruri bazate adică, chestiile abstracte ricoşează pe suprafata ei lucioasă precum apa pe solzii de peşte, la un unghi de reflexie riguros egal cu unghiul incident. Dacă vrei să-i dai papucii, să nu mai vorbească cu tine adică, uite o metodă simplă şi eficientă: ţine-i o dizertaţie, ceva, de pildă despre conceptul de artă pentru artă sau despre sensul profund al existenţei, musai într-o perspectivă holistică. Cea mai elegantă metodă de a încheia o relaţie e să îl faci pe celălalt să cedeze primul.
Numai să ai grijă, amice, chestia asta se cam ia, dacă stai prea mult timp prea aproape o să constaţi într-o bună zi cu soare că şi tu ai ajuns un bazat. Cum ştii c-ai ajuns şi tu bazat? Păi simplu: te pui (pe tine, de data asta) într-un pahar...

Niciun comentariu: