sâmbătă, 11 februarie 2017

AERO.

Jean Michel Jarre - Aero [Album Aero 2004 / Scene 2]


Ascultă-mă cu atenție și încearcă să înțelegi. Nu am mult timp de pierdut cu tine, o mulțime își așteaptă rîndul în urma ta.
Băiete, uite cum stau lucrurile:
În curînd, o femeie te va purta în ea o vreme, apoi aceeasi femeie te va naște.
Apoi tot ea te va învăța să comunici, te va hrăni, te va proteja, te va mîngîia. Ea va fi totul pentru tine, iar tu vei fi complet dependent de ea, pentru multă vreme. Pe scurt, te va impregna cu prezența ei, te va programa să o iubești și să o urmezi în toate.
Cînd vei deveni autonom, vei începe s-o cauți peste tot în jur, oriunde te va duce viața, așa cum ai fost programat. Vei căuta idealul femeii format în tine de mic în toate femeile din jur, în gesturile, cuvintele, privirile lor. În stări de visare, dacă o să fii capabil de așa ceva. Apoi, urmare a aceleiași programări, te vei îndrăgosti de femei, aparent te vei înțelege cu femei, vei lupta pentru femei, vei crea pentru femei, apoi te vei certa cu femei, apoi vei urî femei și tot așa întreaga ta viață, ca într-o spirală nesfîrșită. Loviturile primite de la femei vor fi cele mai dureroase din viața ta. Cu bărbații te vei înțelege mult mai ușor, iar conflictele cu ei, dacă vor fi, vor fi scurte și intense și nu vor lăsa vreo durere semnificativă în urmă.
Și-atunci cînd o să crezi că ai scăpat, că ai devenit în sfîrșit liber, tot în puterea uneia sau mai multor femei vei avea tendința să ajungi, urmare a programării. Ca și cu ți-ai duce închisoarea cu tine, gen.
Cam asta urmează să ți se-ntîmple, băiete. Întrebări?..

Niciun comentariu: