sâmbătă, 18 iulie 2020

DEVIN & ANNEKE.

DEVIN TOWNSEND PROJECT - Kingdom



..
Stay with me, Lord
Play with me..
..


  Tristețea este cea mai mare umbră pe care o poate crea mintea Omului! Bucurați-vă de orice clipă, indiferent de încărcătura ei! Iar dacă întâlniți o clipă tristă, înveliți-o în Miracolul de Iubire din care sunteți creați! Nu vă îndoiți de voi pentru că astfel vă îndoiți de Dumnezeu! El v-a creat din lutul perfecțiunii! V-a creat fără nici-o pată și v-a trimis în lume să luminați cu Lumina vie a Iubirii ce o purtați de atâtea Eternități în voi!
   Nu vă împovărați cu umbre ale ego-ului! Spălați-le cu Lumina și mergeți pe drumul pe care Îngerii vă îndreaptă! Bucurați-vă că sunteți AICI! Nu vă uitați la ce nu este perfect pentru că voi puteți face să fie perfect doar dacă veți ridica ochii spre Cer și veți zâmbi.
   Totul este o joacă. Vă supără ceva? Gândiți-vă că nimic în Universul acesta nu este de neiertat! Zâmbiți! Timpul conștientizării minunii pe care o trăiți în Existența aceasta, a sosit! Îmbrăcați timpul cu strălucirea și splendoarea Inimii voastre! Îmbrăcați-vă trecutul, prezentul și viitorul în bogăția sentimentelor și gândurilor de Iubire Divină1
   Nu vă poticniți într-un mic obstacol! Treceți mai departe transformând încercarea într-un zâmbet al Sufletului! Admirați totul în jurul vostru și bucurați-vă că puteți vedea atât cu ochii fizici cât și cu ochii Sufletului vostru, frumusețea reală, nu cea care se ascunde suib măștile iluziei! Bucurați-vă și încântați-vă de tot ce există! Cântați și dansați pentru NOI! Nu uitați că veselia Sufletului vostru este bucuria ce împodobește Universul și îl transformă! Iubiți totul în jur! Veți descoperi că acest Univers este făcut numai din Iubire! Fiți Binecuvântați!

ÎNGERII (by L.)

Niciun comentariu: